MENUJan

Kom je graag wat meer te weten over me klik dan door.Prijzen

Via deze link kan je wat meer info vinden over de prijzen.Portfolio

Klik door voor een overzicht van wat recent werk van me.

VEELGESTELDE VRAGEN:
Kijk gerust hieronder of de antwoorden al meer duidelijkheid geven.
Zo niet: wees niet verlegen en stuur me gerust een berichtje!

HOE VINDEN WE EEN GESCHIKTE LOCATIE VOOR DE REPORTAGE?

Ofwel hebben jullie zelf een idee of we gaan samen opzoek naar wat jullie aanspreekt.

KUNNEN WE OOK EEN PHOTOBOOTH BOEKEN?

Jazeker! In combinatie met een trouwreportage krijg je ook aantrekkelijke korting, kijk even op de photobooth pagina.

MAAK JE OOK ALBUMS?

Ja hoor, ik vind dat elke trouw een album verdient.
Album prijzen beginnen vanaf 650€.

WAT GEBEURT ER BIJ ZIEKTE?

Voor griep en andere kleine kwaaltjes bestaan er pilletjes en zalfjes. Als er écht ernstigere ziektes of botbreuken zijn, moet het natuurlijk anders, dan zorg ik mee voor een vervanger uit mijn netwerk van andere kickass fotografen.

MOETEN ONZE GASTEN FOTO’S NABESTELLEN?

Nee hoor! Ik maak na jullie huwelijk een online galerij aan en daar kunnen familie en vrienden jullie prachtige dag herbeleven en zelf afdrukken bestellen.
Als jullie dit liever niet hebben, kan dat uiteraard ook.

WAT VOOR KLEREN DOE JE AAN?

Over het algemeen kom ik gewoon net gekleed maar wel met aandacht voor de dresscode. Ik doe geen driedelig pak aan simpel weg omdat dat mijn manier van werken erg in de weg zit.

WERK JE OOK IN HET BUITENLAND?

Jazekers! Ik vind onze gezellige Belgische trouws super maar moesten jullie dit op verplaatsing willen doen wil ik gerust mee op avontuur. Logistiek gezien zitten buitenlandse huwelijken natuurlijk iets anders in elkaar dus zal ik een prijs op maat maken voor jullie.

EEN SLIDESHOW OF PREVIEW TIJDENS HET AVONDFEEST… KAN DAT?

Dat kan zeker! Houd er wel rekening mee dat ik op z'n minst 1 uur nodig heb om deze te maken en dat ik dus in die tijd geen foto's kan maken.

WAT GEVEN WE JE TE ETEN?

Tijdens een lange dag fotograferen vind ik het zeker fijn om wat te kunnen eten. Een ereplaats in de tafelschikking is niet nodig maar ik zit, indien mogelijk, wel graag in de zaal zodat ik eventuele speeches of andere leuke momenten kan vastleggen. Zet me gerust bij aan een tafel vrienden, dan hoeft de zaal geen rekening te houden met 'aparte' maaltijden.

HEY JAN, HEB JIJ KINDJES?

Ja hoor 2 stuks, onze flinke dochter Sien is 7 en schavuit Sam is 5, die 2 hebben een geweldige mama Catherine! Moest je je toevallig afvragen waar de naam MAKISSIEN vandaan komt, wel die is geïnspireerd op ons Sien :)

HOE LANG DUURT DE FOTOSHOOT?

Ik adviseren om zeker 1 tot 1,5 uur in te plannen voor de shoot (exclusief reistijden). Zo kunnen we op ontspannen manier een leuke variatie aan foto’s maken. Loopt de planning wat uit dan kan die tijd korter maar liever minder stress en meer genieten!

KAN JE OOK FILMEN?

Dat kan maar helaas niet tegelijk met het fotograferen, de instellingen en manier van werken is helemaal anders dan bij fotografie. Het is dus kiezen tussen foto of video.

DOE JE OOK ANDERE SOORTEN FOTO REPORTAGES?

Ja hoor! Bedrijven, familie, communie, koppels, immo, ... mail me gerust met je wensen en dan bekijk ik wat er mogelijk is.

MET WELK MATERIAAL WERK JE?

Ik werk met professionele Nikon spiegelreflex camera's en met Mac voor de nabewerking.

HOE GA JE TE WERK?

Ik werk in de achtergrond en ga zo op zoek naar wie jullie zijn en naar jullie verhaal.
Zoeken naar lachjes, kusjes, 'happy tears', geluk, vriendschap, ... is mijn doel en zoals gezegd doe ik dat zo onopvallend mogelijk.

HOE WETEN WE DAT JIJ DE JUISTE FOTOGRAAF BENT VOOR ONS?

Een eerste stap is het bekijken van mijn beelden en als dat bevalt dan neem je best zo snel mogelijk contact met me op zodat we elkaar kunnen leren kennen in levende lijven. Door dat gesprek gaan we verder ontdekken of we in 2 richtingen een 'click' hebben en kunnen we samen verder bouwen aan jullie verhaal.

HOE LANG OP VOORHAND MOETEN WE JE BOEKEN?

Meestal word ik tussen 12 tot 6 maanden voor het huwelijk geboekt maar vroeger en later kunnen ook.
't Is nooit te vroeg om een fotograaf te boeken voor belangrijke momenten ;)

POSEREN IS NIE ZO ONS DING, WAT DAN?

Geen paniek! Jullie mogen de hele dag jullie zin doen, zonder al te veel aandacht te schenken aan mij. Tijdens de fotoshoot zal ik jullie zo goed mogelijk begeleiden al ben ik meestal wel opzoek naar echte momenten tussen jullie.

HOEVEEL EN IN WELKE KWALITEIT LEVER JE DE FOTO'S AF?

Dat hangt ervan af hoe lang je me boekt, maar voor een reportage van een hele dag zit ik meestal tussen 600 en 800 beelden. Jullie krijgen die foto's bewerkt, zonder logo en in hoge resolutie.

MIJN VRAAG/ANTWOORD STAAT ER NIET TUSSEN WAT NU?

Aarzel niet en neem contact met me op via de contact pagina, ook om mijn beschikbaarheid te checken!

CLOSE
CONTACT