MENU

Hallo, Ik ben Jan!

Ik hou er van om op avontuur te gaan met onze lieve kindjes Sien en Sam en me te verdiepen in hun onschuldige (h)eerlijke leefwereld, we kunnen als volwassenen ongelofelijk veel leren van kinderen. Die 2 lieverds hebben dan ook nog eens de beste mama van de hele wereld.
Ik hou erg veel van skiën en road-trips. Een kans om als ‘selfie’ fotograaf mee te gaan op jullie mooie huwelijksreis zou ik zeker niet afslaan. Het liefst eet ik ‘stoemp mé wust’ maar dat wil niet zeggen dat ik niet van lekker eten hou.
Beelden zijn een rode draad in mijn leven en die passie wil ik graag delen met jullie. Ik verzamel lachjes, traantjes, kleine momentjes en diepe emotie. Als jullie, net als ik, spontaan en vrolijk zijn, ga ik jullie zeker kunnen helpen op één van de mooiste dagen van jullie leven. Alleen maar poseren is niet mijn ding maar wie staat er al eens niet graag op oma’s kast te blinken. Ik schep een beeld van jullie dag op mijn manier en ik werk als fotograaf in de achtergrond, geen luid gedoe maar stiekem zoeken naar wie jullie zijn en dit vertalen naar een leuk geheel.
Als mijn stijl jullie aanspreekt dan hoor ik dat graag via de contact pagina.
Groetjes Jan

“It’s more important to click with people than to click the shutter”

Alfred Eisenstaedt

CLOSE
CONTACT