MENU

Photobooth:

Extra entertainment op je feest + een ideaal souvenir! Met deze professionele en mooie photobooth breng je je event helemaal op gang.

Hoe werkt het? De Photobooth is erg makkelijk te bedienen, je gasten drukken op de start-knop en het ‘bekken-trekken’ kan beginnen! Op het touchscreen zien ze zichzelf voordat de foto gemaakt wordt. Na afloop krijgen je gasten een bedankt-scherm te zien en kunnen ze hun prints onmiddellijk meenemen. Als er wifi aanwezig is, kunnen de foto’s ook rechtstreeks aan verschillende sociale media gelinkt worden (Facebook, Twitter, ftp, …) Ik heb 2 versies, eentje in echt volkern notenhout en eentje in mooi licht essen hout. dankzij de stijlvolle look van de Photobooth past deze op elk event. De Photobooth heeft slechts enkele vierkante meters nodig om goed te functioneren. Bovendien kan je met de hele bende op de foto en hoef je niet stil te staan. Plezier gegarandeerd!! Tijdens het event blijft er indien nodig iemand aanwezig voor technische support. EXTRA: Door het COVID-19 virus werden alle photobooths uitgerust met ‘touchless start’, je gasten hoeven dus niets aan te raken als ze dat niet willen.

Voor wie?

PARTICULIEREN: Plezier en een blijvende herinnering. Wie is er vroeger niet in een pasfotohokje gekropen om een hilarische foto te maken met een stel vrienden? Zoek samen een maffe prop uit, druk op start en maak jullie foto’s. Er worden meerdere foto’s genomen zodat je met leuke prints naar huis kan of vraag je gasten de afdrukken in het gastenboek te plakken en creëer zo het leukste gastenboek ooit! De Photobooth wordt verhuurd voor trouwfeesten, communies, verjaardagsfeesten, … TIP: Voorzie zelf extra props om de foto’s een extra persoonlijke touch te geven.

BEDRIJVEN: Een extra dimensie voor uw personeelsfeest of een originele marketing stunt! Maak een succes van uw evenement of beursgang!  Laat voorbijgangers of gasten snel even op de foto gaan en geef ze een aandenken met reclame of waardebon van uw bedrijf. Je zorgt voor een leuk aandenken en entertainment in één klap! Voorzie props of een achtergrond met een link naar je bedrijf om de foto’s een extra persoonlijke touch te geven. Als er wifi aanwezig is, kunnen de foto’s ook rechtstreeks aan verschillende sociale media gelinkt worden (Facebook, Twitter, ftp, …). Deze photobooth is een interactieve reclamestunt die mensen aan het lachen en aan het praten brengt. Een communicatiestunt die zijn prijs dus meer dan waard is!

Photobooth

Paketten:

Mini-Booth

Een photobooth voor 2 uur, inclusief prints.

(Ideaal voor bv. een communie of babyborrel)

€450

Digi-Booth

Een photobooth met enkel de digitale bestanden, geen prints.

(Ideaal voor bedrijfsevent of trouwfeest)

€550

Photo-Booth

Een photobooth en de foto's worden ter plaatse geprint.

(Ideaal voor bedrijfsevent of trouwfeest)

€650

Wat kan je verwachten?

Standaard pakket: * Leuke mooie photobooth met technische support indien nodig. * Gepersonaliseerd ontwerp van de strip of foto. * Professionele studioverlichting. * 400 prints (Geen zorgen, dit is véél! Bij een standaard event komt dit overeen met ongelimiteerd.) * Opstelling en afbraak door medewerker. * Alle foto’s worden ook digitaal bewerkt indien nodig en aangeleverd in hoge resolutie. *Vermelde prijzen zijn voor een pakket van 6u (2u Mini-Booth)

Optioneel: * Er is keuze uit tal van achtergronden; kleuren, glitters, bloemen, … * Speciale custom achtergrond met bv. het logo. * De kost voor extra prints (indien meer dan 400) is €50 per 100 stuks. * Box met attributen zoals brillen, pruiken, krijtbordjes, … * Een gepersonaliseerd gastenboek of mapjes/houders voor strookjes, … . * Prijzen van de opties zijn op aanvraag.

Betaling gebeurt in 2 keer; een voorschot bij de boeking en het resterende bedrag na afloop van het event. Bij volledige annulering binnen 30 dagen voor het event zal het voorschot ingehouden worden.

Voorbeelden van de Photobooth in actie:

CLOSE
CONTACT